Onze merken
Minymo, Me Too & Pinokio

Het Deense merk Minymo maakt kinderkleding met een Scandinavische uitstraling. Deze look wordt internationaal steeds meer gewaardeerd met de stoere kleurstellingen en de praktische, wasbare stoffen. De kledingstukken zijn van de beste materialen gemaakt en daardoor blijven ze lang mooi. Je blijft er plezier van houden, tot je kind eruit groeit! De kleding van Minymo laat zien dat design voor kinderen ook betaalbaar kan zijn.

Laat het vrolijke karakter van je zoon of dochter nog meer stralen door de vrolijke en exclusieve items van het Deense merk Me Too. Dit kleurrijke merk is er voor jongens en voor meisjes en is verkrijgbaar in baby- en in kindermaten. Me Too babykleding en kinderkleding is onderling goed met elkaar te combineren door de leuke kledingthema’s. Van schattige babyjurkjes tot stoere jongensoutfits.

Ons derde merk is Pinokio, dit merk wordt volledig geproduceerd is Polen en alle producten zijn gecertificeerd. Pinokio is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kleding en ondergoed voor kinderen in de leeftijden tot 5 jaar.

Dit zijn voor nu onze merken. Onze maten gaan van maat 50 t/m 104, maar houdt onze site en social media in de gaten voor uitbreiding van ons assortiment en maten.

  • No products in the cart.